Dyrehjerne på rugbrød

Ingredienser: En halv pakke smør Hvidløg Salvie Dyrehjerne hvidvin eller tør martini Fremgangsmåde: Smelt smørret i en gryde. Tilsæt hakket hvidløg og salvie og lad det simre mens smørret bobler. Pak hjerne ind i ensølvpapirs pakke. Inden du lukker pakken hælder du smørret ned i den samt hvidvin eller tør martini. Giv den 25 minutter…

Læs mere her

Æblekage med nøddelåg

4-5 pers. Ingredienser: 750 gr. æbler, gerne Belle de boscoop 6 tørrede, bløde abrikoser, ca. 30 gr. 1/2 tsk. kardemomme Ca. 4 spsk. sukker Låg: 100 gr. hasselnødder 125 gr. havregryn 3 spsk. sukker 1 tsk. revet, usprøjtet citronskal 125 gr. smør Fremgangsmåde: Skær æblerne i tynde både og abrikoserne i strimler. Bland æbler, abrikoser,…

Læs mere her

Grov råkost med rosenkål og rødder

4 pers. Ingredienser: 2 gulerødder 1 lille persillerod, pastinak eller et stykke knoldselleri 100 gr. fintsnittet rosenkål 100 gr. fintsnittet grønkål 25 gr. salte græskarkerner 50 gr. Sultanas rosiner Dressing: 3 spsk. rapsolie 1 spsk. vand 3 spsk. citron- eller appelsinsaft 1 tsk. honning 1 tsk. grov sennep Salt og peber Tilbehør: 4 ciabatta boller…

Læs mere her

Fasan-svampesuppe

4 pers. Ingredienser: 3-4 stykker brystfilet af fasan Lidt olie 300 gr. svampe 1 bundt forårsløg 2 fed hvidløg 1 spskf. frisk ingefær 1 l. velsmagende fond – kogt på fugl og fugleskrog Lidt sød chiliesauce Salt og peber Fremgangsmåde: Fasankødet skæres i strimler. Rens svampene og forårsløg, og skær begge dele i skiver. Ingefæren skrælles,…

Læs mere her